27 maart – dag van het nieuwe begin.

Gisteren een veelbewogen zitting van de Commissie Ruimte van de gemeente Den Haag. Maar liefst negen insprekers, waarvan zeven van de actieve groep bewoners en betrokkenen die zich inzet voor behoud en herbestemming van de Theresiakerk. Meer dan drie uur sprak de commissie met betrokkenen en met de wethouder, met als resultaat – een nieuw begin voor de Theresiakerk!

IMG_20190328_084202733_HDR.jpg

Gisterochtend schreef De Telegraaf al over onze inzet – vanochtend een item op Radio West over het resultaat (vanavond ook op TV West): er komt een half jaar uitstel voor de vergunning die nodig was voor het omineuze sloopplan, en onze bewonersorganisatie krijgt de kans een nieuw en beter plan te ontwikkelen.

Wat dit betekent: de politiek is er óók voor burgers! Je laten horen heeft zin. En je vrije tijd geven aan het gemeenschappelijk belang is lonend. Iedereen die ons bij de volgende stap – opschalen van informatie aan de wijk, organiseren van meer participatie, fundraising, het ontwikkelen van plannen – wil helpen is welkom. Stuur het contactformulier in, en je krijgt antwoord.

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s